Website Vernieuwen

Website Vernieuwen

June 27, 2022 2022-09-06 12:15

Website vernieuwen?

Wij brengen jouw website optimalisatie kansen in kaart! Vraag nu een gratis website controle aan en ontvang binnen 24 uur een adviesrapport

Waarom website vernieuwen?

Is jou website verouderd en ben je er klaar voor om met jou bedrijf meer uit je website te halen? Dan helpt Frocq je bij het realiseren hiervan. Een moderne, goedwerkende website is van groot belang! Is jouw site verouderd? Dan laadt hij traag en werkt hij bijvoorbeeld niet goed samen met mobiele devices. De vindbaarheid zal hierdoor naar beneden gaan en de bezoekers zullen de website verlaten omdat de website niet optimaal werkt. Je website vernieuwen is dan een erg goed idee.

Wil je ook jouw website of webshop verbeteren en heb je hier hulp bij nodig? Bij de vrijblijvende websitecontrole krijg je binnen 24 uur gratis feedback én een voorstel tot eventuele aanpassingen. En natuurlijk helpt Frocq je daarna verder, als je dat wilt! Maar dat staat je vrij. Met onze hulp staat jouw nieuwe WordPress site al binnen 3 dagen online!

Vraag gratis je website controle aan

Hoe vernieuw je een website, als je niet weet waar de problemen zitten? Frocq helpt je direct. Laat hieronder je website-URL achter. Dan voeren wij direct een gratis websitecontrole voor je uit!
Waarom website vernieuwen?

Op welke punten controleren wij jouw website?

1. Verouderde website lay-out of template
Een goede website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook intuïtief werken. De ‘oude’, gebruikelijke website-opzet is tegenwoordig niet meer zo ‘gewoon’, waardoor bezoekers niet goed weten waar ze moeten klikken. Wij kijken voor jou of je website lay-out nog even meekan of juist niet. Frocq helpt je uiteraard ook graag en goedkoop met het ontwikkelen van een modernere opzet!
2. Vindbaarheid en SEO
Sommige sites hebben een prachtige lay-out, maar weinig bezoekers. Zonde! Is dit bij jou ook het geval? Dan ligt dit waarschijnlijk aan de vindbaarheid en SEO van je mkb-website. We zoeken uit wat je huidige SEO-score is en hoe je deze verbetert. Dat kan namelijk op verschillende manieren.
3. Afbeeldingskwaliteit

Bij het vernieuwen van je website hoort mogelijk ook het kiezen van nieuwe afbeeldingen. Dat is soms ook zo wanneer je dit in eerste instantie niet verwacht. Een verouderde website heeft vaak betere kwaliteit of juist snel(ler) ladende afbeeldingen nodig. Niet alleen vanwege de moderne uitstraling, maar juist ook voor de technische kwaliteit van je site.

SEO voor afbeeldingen

Wist je bijvoorbeeld dat SEO ook voor afbeeldingen van groot belang is? Wij kijken niet alleen naar jouw afbeelding zelf, maar ook naar de techniek daarachter.

4. Website verbeteren met nieuwe blokken
Veel moderne sites zijn opgebouwd uit verschillende blokken. Heb jij een WordPress website? Dan is dit bij jou waarschijnlijk ook het geval. Blokken zijn best handig, maar ze moeten wel goed zijn opgebouwd en op elkaar zijn afgestemd. Dat is nog wel eens een uitdaging. Is de ‘flow’ van je website wel logisch voor je doelgroep?

Zit jouw pakket er niet bij?

Wij hebben een label toegevoegd aan Frocq genaamd Fat Founder!

Waarbij Frocq een echte do-it-yourself platform is, is Fat Founder een full service digital design studio. Hierbij wordt de bouw van de website of webshop begeleid door een team van professionals zodat deze aansluit bij jouw bedrijf!

Fat Founder logo

Dikke design van topkwaliteit

Wij zijn een volledige remote website design studio die helder gestructureerd, snel en betaalbaar is. Top kwaliteit design binnen handbereik

Website laten vernieuwen en vindbaarheid verbeteren met Frocq

Of je nu een WordPress website hebt of niet, wij helpen jou graag met het ontwikkelen van de ideale, moderne site voor jouw bedrijf. Bij de websitecontrole krijg je direct een advies en voorstel voor websiteverbetering.

Wil je deze verbetering geheel door Frocq laten uitvoeren? Dat kan! Binnen slechts 3 dagen hebben wij jouw nieuwe site online. Zo heb je razendsnel een unieke, moderne én professionele website.

Laat je URL achter voor de websitecontrole en ontvang binnen 24 uur een advies of neem direct contact met ons op voor meer informatie over het laten bouwen of vernieuwen van jouw website of webshop.

News & Events

Event and production spaces

Start your 14-days Free trial

Bring your team together. No contracts, no commitments.

Dark

Light

Dark

Light