Partner

Partner

July 21, 2022 2022-10-12 6:40

Word lid van ons partner programma

Frocq, jouw partner in websites en webshops

Partnerschap

Laten we samenwerken

Ben je een UX/UI designer, een reclamebureau, tekstschrijver, online marketeer of een andere online specialist? Dan zullen je klanten regelmatig vragen of je nog een website bouwer kent.

Als website partner van Frocq ontvang je een aantrekkelijke bonus voor iedere klant die je aanlevert. In overleg kan je ook distributiepartner van Frocq worden. In dit geval doen wij het werk en kan je dus zelf de prijsafspraken maken met de klant. 

Frocq is op zoek naar partners door het hele land. 

hoe het werkt

Zo werkt de partnerschap

1. Word lid van Frocq

Sluit je aan bij Frocq als partner en ontvangt de codes voor jouw dashboard.

2. Laat je website of webshop bouwen

Ga voor jou klant aan de gang en laat een website bouwen en track voortgang in de dashboard.

3. Ontvang bonus

Na het opleveren ontvang jij je de aantrekkelijke bonussen.

Kom in contact

Benieuwd hoe een samenwerking met Frocq uit kan pakken? Mooi. Wij ook. Laten we eens vrijblijvend sparren. Neem gerust contact op.

Door Pim Frocq

Copywriter

Door Pim helpt (startende) ondernemers aan scherpe tekst die de boodschap in één keer duidelijk maakt. Gewoon goed zichtbaar. Omdat iedereen een podium verdient. Zit je verlegen om scherpe teksten? Vertel mij er alles over.

SEO specialist

Een leergierige SEO nerd, die het liefst de hele dag websites induikt en aan teksten werkt. Na een jaar te hebben gewerkt en geleerd bij een SEO bedrijf, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik heb al een aantal mooie klussen mogen oppakken en heb websites geholpen met het behalen van groei, waar ik ontzettend veel energie van krijg.

UX design

Heb je hulp nodig met de opbouw en/of design van je website? Ik kan je hiermee helpen. Als user experience en user interface designer zet ik mijn expertise in om samen met jou tot de juiste uitwerking van je website te komen.

Website Manager

Als Website Manager zorg ik ervoor dat jou website altijd up-to-date is, de content geoptimaliseerd wordt en de (conversie)doelstellingen behaald worden. Ik zorg ervoor dat de content op jouw platform actueel blijft. Je hebt dan geen omkijken meer naar de content op je website.

Online Marketeer

Hoi! Ik ben Ton, online marketeer uit Lisse. Ik help je graag verder met het behalen van je online doelen; een hogere omzet, meer websitebezoekers of juist naamsbekendheid opbouwen. Dit doe ik met behulp van Google (SEA) en Social Media adverteren (Facebook, Instagram, TikTok etc.). Bovendien maak ik gebruik van nieuwe tools zoals Google Analytics 4. Zo is je website ook op online marketing gebied altijd up-to-date. Interesse? Laat het mij weten. Ik maak graag een op maat gemaakt online marketingplan. Dit doe ik graag, dus is voor jou gratis en vrijblijvend. Wie weet tot snel!

Dark

Light

Dark

Light