Partner

Word lid van ons partner programma Frocq, jouw partner in websites en webshops Partnerschap Laten we samenwerken Ben je een UX/UI designer, een reclamebureau, tekstschrijver, online marketeer of een andere online specialist? Dan zullen je klanten regelmatig vragen of je nog een website bouwer kent. Als website partner van Frocq ontvang je een aantrekkelijke bonus […]

Partner

juli 21, 20222022-09-26 12:29

Word lid van ons partner programma

Frocq, jouw partner in websites en webshops

Partnerschap

Laten we samenwerken

Ben je een UX/UI designer, een reclamebureau, tekstschrijver, online marketeer of een andere online specialist? Dan zullen je klanten regelmatig vragen of je nog een website bouwer kent.

Als website partner van Frocq ontvang je een aantrekkelijke bonus voor iedere klant die je aanlevert. In overleg kan je ook distributiepartner van Frocq worden. In dit geval doen wij het werk en kan je dus zelf de prijsafspraken maken met de klant. 

Frocq is op zoek naar partners door het hele land. 

hoe het werkt

Zo werkt de partnerschap

1. Word lid van Frocq

Sluit je aan bij Frocq als partner en ontvangt de codes voor jouw dashboard.

2. Laat je website of webshop bouwen

Ga voor jou klant aan de gang en laat een website bouwen en track voortgang in de dashboard.

3. Ontvang bonus

Na het opleveren ontvang jij je de aantrekkelijke bonussen.

Kom in contact

Benieuwd hoe een samenwerking met Frocq uit kan pakken? Mooi. Wij ook. Laten we eens vrijblijvend sparren. Neem gerust contact op.

Door Pim Frocq

Copywriter

Door Pim helpt (startende) ondernemers aan scherpe tekst die de boodschap in één keer duidelijk maakt. Gewoon goed zichtbaar. Omdat iedereen een podium verdient. Zit je verlegen om scherpe teksten? Vertel mij er alles over.

SEO specialist

Een leergierige SEO nerd, die het liefst de hele dag websites induikt en aan teksten werkt. Na een jaar te hebben gewerkt en geleerd bij een SEO bedrijf, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik heb al een aantal mooie klussen mogen oppakken en heb websites geholpen met het behalen van groei, waar ik ontzettend veel energie van krijg.

Donker

Licht

Donker

Licht