Video call

Video call

July 20, 2022 2022-09-05 10:17

Wil je graag een video call inplannen?

Wij gaan je helpen

Heb je nog vragen en wil je bellen?

Wij kunnen jouw bijvoorbeeld helpen bij de aanvraag van jouw website of webshop.
Als je je gegevens achter laat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

videocall

Kom met ons in contact
Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen pagina hebben wij een overzicht gemaakt van mogelijke vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Stel je vraag in de chat (rechts onderin) of mail ons naar info@frocq.com.

De eerste versie ontvang je binnen 24 uur. Wij kunnen je website inclusief feedback rondes binnen 72 uur opleveren. Een feedbackronde per dag.

Frocq bouwt websites voor het midden- en kleinbedrijf. Op zoek naar een goede website die alles kan, niet duur en gemakkelijk te bewerken is? Dan ben je bij Frocq aan het juiste adres! Direct aan de gang. 

Bij Frocq zit je niet vast aan een moeilijk contract. Het staat je vrij om te doen en laten wat je wil met je website.

Wil je direct aan de slag? Goede keus. Als je links en rechts wat hebt vergeleken, dan weet je dat zelf inmiddels ook. Hoe verder? Start de aanvraag. 

Binnen 24 uur ontvang je de eerste versie, vanaf dat moment zijn er 2 feedbackrondes waarbij al jou wijzigingen door kan geven. Je kan vanuit je dashboard gemakkelijk extra feedback rondes bijkopen.

In principe kun je afbeeldingen en tekstdocumenten via het portaal aanleveren. Wanneer er een grote hoeveelheid afbeeldingen verstuurt moeten worden of wanneer het totaal in MB flink groter wordt is het handig om hiervoor WeTransfer te gebruiken.

Volg ons

Dark

Light

Dark

Light