App laten maken

App laten maken

August 25, 2022 2022-09-20 7:56

FIXED PRICE APP DEVELOPMENT voor een niet-Nederlandse prijs

WIJ BOUWEN JOUW APP DIRECT, BETAALBAAR EN VOOR EEN VASTE PRIJS

Wij zijn er voor je

Voordelen app ontwikkelen door Frocq

We ontwikkelen samen een visueel functioneel ontwerp waar we jouw applicatie volledig uitwerken en definiëren
We begin altijd binnen een week, dus geen lange wachttijd tot de app ontwikkeling start
Veel lagere opstart- en ontwikkelkosten​
website laten maken
website laten maken
Nederlands accountmanagement
Door onze wereldwijde virtuele teams kunnen wij topkwaliteit apps bouwen voor een niet-Nederlandse prijs
Eerder de markt op met je product
Verlaag je investeringsrisico aanzienlijk

Fixed price app laten maken

Waarom geen Agile? Wij hebben jaren wel zo gewerkt maar wij geloven hier echt niet meer in. Dat moeten we iets nuanceren, bij interne processen werkt Agile (ookwel SCRUM) app ontwikkeling vaak heel goed. Maar bij extern app development komt het er vaak op neer dat DE KLANT BETAALT VOOR DE FOUTEN EN HET ONBEGRIP VAN DE BOUWER. Daar verzetten wij ons tegen.

Vooraf spreken we een vaste prijs af voor het minimum viable product (een versie van je app wat in de primaire behoefte van de doelgroep voorziet). Een applicatie hoeft ookniet duur te zijn. Sterker nog, bij Frocq staan we voor je klaar als je een betaalbare app wilt laten maken van hoge kwaliteit. Natuurlijk geheel op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van jouw onderneming, merk of product. We weten namelijk als geen ander hoe een goede iOS of Android applicatie de beleving van jouw klanten verbetert. Dit draagt weer bij aan jouw zakelijke succes. We zijn gemiddeld 40-50% goedkoper dan andere appbouwers op de Nederlandse markt.

Een succesvolle applicatie hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, bij Frocq staan we voor je klaar als je een goedkope app wilt laten maken van hoge kwaliteit. Natuurlijk geheel op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van jouw onderneming, merk of product. We weten namelijk als geen ander hoe een goede iOS of Android applicatie de beleving van jouw klanten optimaliseert. Uiteraard draagt dit weer bij aan jouw zakelijke succes. 

Direct beginnen

Een app begint altijd met een behoefte die je ergens ziet en die niet wordt bevredigd. Je wil geen kostbare tijd verliezen omdat je appbouwer pas over een maand kan beginnen. Bij Frocq beginnen we altijd binnen een week. In die week creëren we samen een visuele opzet van je app. Het is belangrijk om in acht te nemen voor wie de app bedoeld is en in welke behoefte hij voorziet. En wat is je toekomstvisie? Graag gaan wij met jou in gesprek om alle wensen en eisen in kaart te brengen. Gezamenlijk kunnen we tot een goede strategie komen en bepalen we de functionaliteiten die de app gaat bevatten.

App laten maken voor de helft?

Het bouwen van een app is erg duur, zeker als je op zoekt bent naar kwaliteit. Is dat in 2022 nog wel nodig? Wat ons betreft niet. Met ons virtuele team doen we je vaak binnen een paar werkdagen een voorstel voor de helft van de prijs.

horeca website nodig?
Meer informatie?

Hoe gaan we starten?

Stappenplan ontwikkelen app

01.

Kennismaken

02.

Strategie bepalen

03.

Concept uitwerken

04.

Vormgeving ontwerpen

05.

Techniek ontwikkelen

06.

Onderhoud en ondersteuning

Kom in contact

Laat je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Functionaliteiten

Apps kunnen een breed scala aan functionaliteit in zich hebben. Wij kunnen vrijwel alle functionaliteiten toevoegen aan de app. We dit bespreken middels een videocall tijdens de kennismaking. Fysieke vervolgafspraken zijn altijd mogelijk.

Wil je alvast kijken welke aan welke functionaliteiten wij kunnen toevoegen? Klik dan op de link hieronder.

Frocq

Welke soorten apps zijn er?

Er zijn twee grote spelers in de markt als het gaat om besturingssystemen van mobiele telefoons. We hebben het dan over Android en iOS. Wij kunnen op beide platformen apps ontwikkelen. Deze apps kunnen we ‘native’ en ‘hybride’ opleveren.

native app

Native apps​

Mobiele apps voor iOS en Android. Biedt een optimale gebruikerservaring en maak gebruik van alle functionaliteiten van moderne devices.

hybrid app

Hybride apps

Mobiele apps voor iOS en Android. Combineer de kracht van native functionaliteiten met de flexibele voordelen van het web.

webapp

Webapplicatie

Interactieve omgevingen die gebruikers vanuit de browser kunnen bedienen. Om efficiënter te werken of de klantervaring te verrijken.

Dark

Light

Dark

Light